Editsiz Betalı Emek Server 1500 + O

Server Bilgileri
Server Adı Metin2 Cool 1-105 Lvl Emek Sv
Durum Server Açık
Derece Zor
Web Sitesi
Serveri Ekleyen pvpdeneme
Server Eklenme Sırası 6124.Server
Sosyal Medya G o o g l e Yandex
Logo Resmi
Toplam 0 OY

Metin2 Cool 1-105 Lvl Emek Sv

face paylas
zafer2

Metin2 Pvp ServerlerKnight Pvp ServerlerSilkroad Pvp ServerlerWolfteam Pvp Serverler günümüzde en sevilen online strateji oyunlarındandır.

Bunlar arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz, savaşabileceğiniz, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz, ticaret yapacağınız bir oyun platformlarıdır. Oyunun Pvp olması sizin daha az emek harcayarak ve hızlı bir şekilde yükselebileceğiniz, item yapabileceğiniz bir oyun olduğu anlamına gelmektedir.

PvpServerin.com olarak biz Metin2 Pvp Serverleri WslikKolayOrtaZorEmek olmak üzere 5 farklı seviyede oyuncular için ayırmaktayız.

Ayrıca serverdeki Edit durumunu anlayabilmek için Editli Serverler veya Editsiz Serverler olarak ayırmakta ek olarak da Efsun Botunun bulunup bulunmama durumunu anlayabilmek içinde Efsunlu veya Efsunsuz gibi özelliklerine göre sınıflandırmaktayız.

Silkroad Pvp Serverler, Wolfteam Pvp Serverler, Agario Pvp Serverler ve Minecraft Pvp Serverler Kolay, Orta, Zor olarak sınıflandırılmaktadır. Aranılan eğlence bir seçim arkasında yatmaktadır.

Pvp Server Paylaşım Platformumuz ile Güncel pvp serverleri kolaylıkla takip edebilir ve vakit geçirebilirsiniz.

PvpServerin.com Pvp Serverler arasından keyfinize en uygun gelenin bulabilmesi için geliştirilmiştir. Aranılan servere tek tıkla ulaşılabilmektedir.

Server Eklemek çok basit, ücretsiz ve hızlıdır. Serverine oy kazandırmak için oy banneri kullanılmaktadır. Bu sayede serverinize gelen ziyaretçilerde oy verebilmektedir.

GM arıyorsan yada GM olmak istiyorsan tek yapman gereken GMlik Başvurusunda bulunmak. İşte bu kadar basit!

 

3 Yıldır Pvp Tanıtımında Uzman.

PvpServerin.com

Pvp Server Tanıtım Sitesi

Editsiz Betalı Emek Server 1500 + O, Editsiz Betalı Emek Server 1500 + O kayıt ol, Editsiz Betalı Emek Server 1500 + O indir

Editsiz Betalı Emek Server 1500 + O Serveri hakkındaki Yorumlar
Reklam Alanı