TRKİNG MT2

Server Bilgileri
Server Adı 1-99 TR TİPİ ZOR YAPISIYLA TRKİNG M
Durum Server Açık
Derece Zor
Web Sitesi
Serveri Ekleyen seydo79
Server Eklenme Sırası 8985.Server
Sosyal Medya G o o g l e Yandex
Logo Resmi
Toplam 0 OY

1-99 TR TİPİ ZOR YAPISIYLA TRKİNG M

face paylas
zafer2

www.trking.tk
TRKing MT2 2014'Ten bu yana süren serüven yeniden doğuyor..
1-99 Eski yapısıyla Metin2'nin o 2009 lı yıllarını özlediniz değilmi :) bunların özlemini hep beraber çektiğimizden böyle bir serveri siz değerli oyuncularımıza sunuyoruz. 
TRKing MT2 1-99 Emekçinin serveridir. Serverimiz geçmişte nasılsa bugün de aynı çizgisinde yürüyecektir. Açılıp kapanan, Sırf para umuduyla kurulan serverlerin piyasadaki çokluğunu ve boşluğunu gördük. Siz değerli oyuncularımızla beraber muhabbet,sohbet,eğlence mümkün iken biz neden sizden maddi anlamda bişeyler medet umarak server açalım dedik . Ve sizlerle özlediğimiz o eski metin2 ortamını yeniden canlandırmaya piyasaya çıktık. Aham şaham özellikler ile değil Metin2'nin özlenilen özellikleriyle karşınıza çıktık. Tüm Metin2 oyuncularını serverimize bekler , gelmeleriyle mutluluk duyarız.
www.trking.tk
1-Satıcıda efsun nesnesi,artırma kağıdı,delici ve kritik vuruş,istridye gibi nesneler bulunmamaktadır. Bunlar her seviye metinlerine eklenmiş olup her metinden düşmektedir. Efsun nesnelerinin metinlerden düşmesinin amacı eskide olduğu gibi efsunlu ve efsunsuz kişilerin arasındaki farkı görmektir.Büyülü metal Bosslar ve 85 ve + metinlerden düşmektedir. Efsun nesnelerinin ticareti vardır.

Dönüşümler: +:Anka ayakkabı dönüşümüde aktiftir . İç beta mevcut değildir.

Sürgün mağarası,Katakomp Aktiftir. Çok mapli oyun değildir. Temel mapler yer almaktadır.

+Başlangıçta temel itemler, mühür ve çırak sandığı verilmektedir. Çırak sandığı 90 levele kadar her 10 seviyede bir açılır. Bu sandıklardan temel ihtiyaçlarınız olan Tecrübe yüzüğü efsun nesnesi,artırma kağıdı , efsunlu kostüm gibi itemler çıkmaktadır.

+Dönüşüm itemlerini bosslardan elde edebilirsiniz.
ETKİNLİKLERİMİZ ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ OYMA TAŞ , ALTIGEN, PASKALYA , ÇORAP , AYIŞIGI ,FUTBOL TOPU, OX EVENTLERİ BOL ETKİNLİKLİ BİR SERVER TARZI OLMUŞTUR
+YENİ BİR SİSTEM . 1.5 SAAT AKTİF PAZARINIZ OLDUĞU TAKDİRDE OYUN SİZE OTOMATİKMEN HEDİYELER VERMEKTE
+Oyunumuzla ilgilenen 7/24 Oyun yöneticilerimiz sizin daha rahat bir oyun oynamanız için çalışacaktırlar.
+Serverimiz PARA AMACIYLA DEĞİL EĞLENCE AMACIYLA KURULMUŞTUR. KİMSE KİMSENİN EĞLENCESİNE ENGEL TEŞKİL EDEMEZ.
+Oyunumuz Eski Tr Tipi bir serverdir. Npcler, Bosslar , Metinler buna göre ayarlanmış olup şuanki 1-99 serverler gibi aşırıya kaçılmamıştır.
+ Her ay lonca savaşları düzenlenicek olup . Kazanan loncaya serverin kendi cebinden bellirli söylenen para miktarı ödül olarak verilecektir.
+Serverde Level almak ne aşırı zor ne de aşırı kolaydır. Bu yönden ilk 99 seviye olan oyuncumuza EP ödülü verilecektir.
+Serverde davet etme sistemi bulunmaktadır. Arkadaşlarınızı davet ettiğiniz taktirde sitedeki şartları uyulmak şartıyla EP kazanırsınız.
      www.trking.tk

TRKİNG MT2, TRKİNG MT2 kayıt ol, TRKİNG MT2 indir

TRKİNG MT2 Serveri hakkındaki Yorumlar
Reklam Alanı